diumenge, 25 de maig del 2008

Lo humano...

"Podemos inferir con un margen de error del 0% que la fidelidad en las relaciones humanas existe, pero también se deduce por naturaleza que con el mismo margen de error resultará imposible encontrarlo."

Primer axioma sobre la fidelidad humana.


-Cariño, hay algo que quieras contarme?
-Sí.
-Qué?
-... Nada.

4 comentaris:

Llunàtica ha dit...

Els valors degeneren. Ja no es sap lo que és correcte i lo que no. (Bé... La definició de "correcte" és absurda en sí mateixa).

Els homes teniu aquest instint de procrear, d'escampar llavoretes per tot... a llarg termini SEMPRE sou infidels. No puc dir que sigueu dolents, té s'atenuant de ser instintiu, però cert és també, que teniu cap per a controlar-ho. (O aquesta és sa teoria...)

Tot en la vida depèn del lloc, el moment i les circumstàncies. Si es dóna la cojuntura, es donarà la infidelitat.

Com tot en la vida...
- Lloc
- Moment
- Circumstàncies personals.

Bo o dolent? Tot és relatiu.

Saku ha dit...

És necesari fer una declaració de principis sempre. Personalment crec que un no pot lluitar amb es seu instint, pero també tenc molt clar que una persona ha de tenir principis. Un d'aquests principis és el de no traicionar la confiança de qui més estimes. Vist així, si ets infidel et fas mal a tu mateix també. Si, com jo, penses que els principis son tot el que un té, pues...

Llunàtica ha dit...

D'acord, és un instinct molt lligat a lo moral.
Però no per això deixa de ser un instinct.

Crec que sereu infidels tots, i lo que passarà a continuació, (sentir-vos igual de bé, tenir càrrec de consciència, o morir-vos de la culpabilitat), ja depen de la moral que tengui cada home.

Saku ha dit...

Trista és sa naturalesa humana que abans de començar està condenada as fracàs xD
No queda més que acceptar-ho cadascú com pugui. I per molt que un tio et demostri que no t'es infidel, i tu ho vegis amb els teus ulls mil vegades, ningu t'assegura al 100% que sa seguent no caigui. Crec que aqui ses paraules sobren perquè tothom sap dir que és sa persona més fidel del món.

Tothom diu mentides. I si aquest fos s'unic problema, encara estariem salvats.